چگونه میتوان سهام شرکت زیمنس (Siemens) را خریداری کرد؟

شرکت زیمنس (Siemens) در بیش از 190 کشور در جهان، در بخش های مختلفی فعالیت میکند. به همین دلیل، سرمایه گذاری در این شرکت میتواند جذاب و کم ریسک باشد. اما باید به این نکته توجه کرد که تمرکز زیمنس، اکنون بر روی حوزه انرژی است. در این مقاله، به این سوال خواهیم پرداخت که آیا خرید سهام زیمنس عاقلانه است یا خیر. همچنین، نگاهی نیز به قیمت کنونی این سهام خواهیم داشت.

چگونه میتوان به سرمایه گذاری فعال در سهام زیمنس پرداخت؟

سهام شرکت زیمنس (Siemens) به دلیل اوضاع اقتصاد و عملکرد شرکت، دائما در حال نوسان است. ممکن است با خرید این سهام، ضرر زیادی متحمل شوید. اما با معامله فعال این سهام، ممکن است از این نوسانات سود کسب کنید. حتی میتوانید اقدام به پیش فروش این سهام کنید (Short Position) تا در صورت کاهش قیمت نیز، سود کسب کنید. البته ترید یا معامله فعال، ریسک زیادی به همراه دارد و می‌تواند زیان‌ده نیز باشد.

یکی از کارگزاری های خوبی که امکان معامله فعال سهام زیمنس را به شما میدهد، Plus500 است. شما در Plus500 میتوانید به معامله CFD سهام زیمنس بپردازید. معامله CFD، معامله تغییرات قیمت سهام است، نه خود سهام. در نتیجه، میتوان با سرمایه ای کم به این معامله پرداخت. آیا دوست دارید که امکانات این کارگزاری را به رایگان امتحان کنید؟ از لینک زیر، یک حساب کاربری آزمایشی افتتاح کنید:

٪82 از حساب‌های CFD سود خود را از دست می‌دهند.٪82 از حساب‌های CFD سود خود را از دست می‌دهند.

چگونه میتوان سهام زیمنس را خریداری کرد؟

آیا فکر میکنید سهام زیمنس، مناسب سبد سرمایه گذاری شما است؟ باید قبل از خرید سهام، عملکرد این شرکت را تحلیل کنید. آیا این شرکت برنامه های خوبی برای آینده خود دارد؟ آیا اوضاع اقتصاد خوب است؟ آیا فکر میکنید خرید سهام زیمنس هوشمندانه است؟ پس بهتر است این سهام را از یک کارگزاری کم کارمزد خریداری کنید.

من خودم شخصا بیشتر از eToro برای خرید سهام استفاده میکنم. در eToro، شما هیچ کمیسیونی برای خرید سهام پرداخت نخواهید کرد. در نتیجه، سود بیشتری در سرمایه گذاری خود کسب خواهید کرد. به علاوه، نرم افزار این کارگزاری، ظاهری راحت دارد و به سادگی میتوانید ثبت سفارش کنید. از لینک زیر، میتوانید مستقیما سهام زیمنس را از eToro خریداری کنید:

سرمایه شما در معرض خطر قرار دارد. هزینه‌های دیگر نیز اعمال می‌شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر، به etoro.com/trading/fees مراجعه کنید.سرمایه شما در معرض خطر قرار دارد. هزینه‌های دیگر نیز اعمال می‌شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر، به etoro.com/trading/fees مراجعه کنید.

قیمت کنونی سهام زیمنس چقدر است؟

سهام زیمنس نوسانات زیادی دارد. به عنوان یک سرمایه گذار، شما باید از آخرین تغییرات قیمت مطلع باشید. نمودار زیر، قیمت کنونی CFD سهام زیمنس را به شما نشان میدهد. همچنین میتوانید با استفاده از دکمه های خرید و فروش، اقدام به معامله مستقیم کنید:

آیا سرمایه گذاری در زیمنس هوشمندانه است؟

سهام زیمنس، معایب و مزایای زیادی دارد. اول از همه، این شرکت تصمیم گرفته است که فعالیت ها و سرمایه خود را در هشت بخش مختلف پخش کند. این میتواند مزیت این شرکت محسوب شود، چرا که احتمال شکست شرکت را پایین می آورد. به همین دلیل، ریسک سرمایه گذاری در زیمنس کم است و سرمایه گذاری در این شرکت جذاب میشود.

گذشته از این، باید ذکر کرد که 30 درصد گردش مالی این شرکت، از سه حوزه انرژی تامین میشود. آیا بخش انرژی در حال افول است؟ پس ممکن است قیمت سهام شرکت کاهش یابد. به عنوان یک سرمایه گذار، شما میتوانید به همچین اتفاقی، با پیش فروش سهام (Short Position) پاسخ دهید تا از این کاهش قیمت سود کسب کنید.

یکی دیگر از نقطه ضعف های زیمنس، وابستگی به عرضه قطعات از شرکت های دیگر است. اگر مشکلی برای این عرضه کنندگان پیش بیاید، سود دهی شرکت به خطر می افتد. همچنین، رسوایی های زیادی از فساد مالی شرکت به بیرون درز کرده است. البته این رسوایی ها عواقب زیادی نداشتند اما اگر در آینده نیز، فسادی دیگر مشخص شود، سهام شرکت قطعا سقوط خواهد کرد.

علی رغم این نقاط ضعف، سرمایه گذاری در زیمنس (Siemens) میتواند سودمند باشد. نوآوری های این شرکت بسیار است و هر ساله، زیمنس محصولاتی ارائه میدهد که متناسب با نیازهای مشتریانش است. از آنجایی که زیمنس، یک برند شناخته شده جهانی است، ذهنیت عموم مردم به این برند مثبت است. اما قبل از خرید زیمنس، این شرکت را با رقبای خود مقایسه کنید.

خرید_سهام_زیمنس

توضیحاتی درباره شرکت زیمنس

زیمنس (Siemens) در ابتدا شرکتی محلی در آلمان بود که با رشد سال های اخیر، به بازیگری جهانی در حوزه الکترونیک و مهندسی الکترونیک تبدیل شده است. در زمان نگارش ایت مقاله، زیمنس در بخش های متعددی مشغول فعالیت است. این بخش ها نه تنها در صنعت، بلکه در انرژی و حوزه سلامت نیز قرار دارند. در حال حاضر، این شرکت در بیش از 190 کشور جهان فعال است. دفتر مرکزی زیمنس در شهرهای مونیخ و برلین قرار دارد. زیمنس در بازار بورس آلمان (Deutsche Börse) با نماد SIE قابل معامله است.

شرکتی با فعالیت های متنوع

ممکن است در ابتدا متوجه این نکته نشوید، اما حوزه فعالیت های زیمنس بسیار متنوع است. در زمان نگارش این مقاله، فعالیت های این شرکت در هشت قسمت مختلف، تقسیم شده است:

  • انرژی و گاز
  • انرژی های تجدید پذیر و بادی
  • مدیریت انرژی
  • تکنولوژی های ساختمان سازی
  • حمل و نقل
  • کارخانه های دیجیتال
  • صنایع فرآوری
  • حوزه بهداشت و سلامت
  • خدمات مالی و اقتصادی

البته اکثر درآمد شرکت از سه مورد اول انرژی محور است. به طور متوسط، 40 درصد درآمد شرکت از این سه بخش تامین میشود. مهمترین منطقه جغرافیایی برای زیمنس، اروپا، آفریقا و خاورمیانه است. جالب است بدانید که آمریکای شمالی و جنوبی، مجموعا یک چهارم گردش مالی شرکت را تشکیل میدهند.

اگر قصد سرمایه گذاری در زیمنس را دارید، باید این مناطق مهم برای شرکت را زیر نظر داشته باشید. اگر اوضاع اقتصادی این مناطق خوب باشد، احتمالا زیمنس نیز، سودآور خواهد بود. در نتیجه، قیمت سهام نیز افزایش خواهد یافت.

تاریخچه شرکت زیمنس

شرکت زیمنس در 12 اکتبر 1847 توسط Werner von Siemens و Johann Georg Halske تاسیس شد. در ابتدا، نام شرکت ‘Telegraphen-Bauanstalt von Siemens & Halske’ نام داشت. سهام این شرکت در سال 1899 عرضه شد.

تاریخ این شرکت همواره انسان دوستانه و زیبا نبوده است. در زمان جنگ جهانی دوم، این شرکت از نیروی کار اجباری برای تولید محصولات Siemens & Halske استفاده کرد. این نیروهای کار اجباری، در یک کمپ واقع در Groß-Rosen قرار داشتند که در 20 کارخانه حوالی Ravensbrück کار میکردند.

شرکت زیمنس امروزی در سال 1966 شکل گرفت. در این سال، شرکت Siemens & alske AG با Siemens-Schuckertwerke AG و Siemens-Reiniger-Werke AG ادغام شد. بسیاری از افراد به یاد ندارند که زیمنس، تحت نام ‘Siemens IT Solutions & Services’ در اصل در بخش IT فعال بود. اما این شاخه از شرکت در سال 2010 به ATOS فروخته شد. در 18 سپتامبر 2011، زیمنس اعلام کرد که دیگر نیروگاه هسته ای تولید نخواهد کرد. همچنین، در سال 2013 نیز، این شرکت تصمیم گرفت که 50 درصد از سهام خود را در سرمایه گذاری مشترک با Nokia در شرکت Nokia Siemens Networks بفروشد.

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *